ILERPAL W е най-новият продукт, който TMI S.L.  добави в обширния си каталог. Tой е високопроизводителен палетизатор за отворени торби, способен да подреди до 1 400 торби на час, в зависимост от схемата на подреждане и височината на готовия палет.

Този модел е предназначен, предимно за торби от плетен полипропилен (WPP). Той подрежда торбите, чрез роботизиран захват. Лентата за торбите е телескопична и работи в синхрон със захвата, като по този начин се избягват излишни движения, печели се производителност и се пести енергия. Това води до увеличаване производителността на палетизатора, намалявайки  потреблението на електроенергия.

ILERPAL W осигурява най-високо качество при подреждане на палета, благодарение на взаимното припокриване на торбите в комбинация с подвижна платформа и оформяне на 5-те страни на палета.

ILERPAL W е предназначен за работа с всякакви ширини на палета. Той е универсален при използването си, тъй като може да работи с голям обхват от торби – от 5 до 50 кг торби, без да се налага ръчна настройка при промяна на форматите.

Въпреки че първоначално е предназначен за палетизиране на продукти трудни за подреждане, като картофи или лук – ILERPAL W е подходящ за работа с всеки продукт и сектор. Всъщност първият палетизатор от новото поколение на TMI S.L.  е произведен за нуждите на мелница.