КАКВО ПРЕДЛАГА АВЕСТО?

„Авесто“ ЕООД е създадена през 2005 г. и вече 18 години гради добрия си имидж в доставката и монтажа на автоматични, полуавтоматични и ръчни машини и линии. Предлаганите от компанията продукти са широко използвани в три от секторите на индустриалната структура в страната ни: селско стопанство, добивна и преработваща промишленост.

„Авесто“ ЕООД представлява в България водещи международни индустриални фирми – производители на различна техника, консумативи и резервни части.

Пакетиращи машини

 • Пакетиращи машини за малки пакети от 1 до 5 кг
 • Пакетиращи машини за торби с тегло от 5 до 50 кг
 • Пакетиращи машини за големи торби – Big Bag

Затварящи машини и консумативи

 • Машини и системи за зашиване на торби и чували с тегло от 1 до 50 кг
 • Машини и системи за слепване на торби от PE чрез нагряване, с тегло от 1 до 50 кг
 • Машини за залепване на торби от хартия или комбинирани материали с горещо лепило, с тегло от 5 до 50 кг

Палетизиращи машини

 • Портални палетизатори
 • Хибридни палетизатори
 • Слоеви палетизатори
 • Роботи

Опаковащи машини

 • Полуавтоматични машини за опаковане на палети със стреч фолио
 • Автоматични машини за опаковане на палети със стреч фолио

Други машини

 • Контролни везни
 • Металдетектори
 • Смесители
 • Механичен и пневматичен транспорт

КАК РАБОТИ АВЕСТО?

Фирма „Авесто“ е инженерингова компания. Смисълът на инженеринга е да обединява планиране и изпълнение. Тоест, не възложителят да търси изпълнител по определен проект, а да търси цялостно инженерно решение на проблема или желанието за иновация. Много важен момент е да се избере най-подходящото решение, съобразно технически характеристики, цена, следпродажбен сервиз.

Затова „Авесто“ ЕООД разполага със специалисти, които са на разположение на своите клиенти за всеки етап от процеса на инженеринговото проектиране. Технологичният процес, по който работи компанията, е разработен на база дългогодишен опит и гарантира професионалното изпълнение на всяка отделна поръчка от запитването на клиента до монтажа и следпродажбеното обслужване.

Inquiry

Подаване на заявка от клиент

Когато дадена организация е установила потребност от използване на машини за улесняване на производствения процес – тя задава тази своя потребност към Авесто по имейл, телефон или контактна форма от сайта. След това идва ролята на самата фирма, тя трябва да установи точно каква е потребността на купувача и коя машина би я задоволила.
Analysis

Оформяне на техническо задание

Важно е да се отбележи, че когато клиент се свърже с фирмата, с цел закупуване на машина, процесът по избирането на правилното оборудване е по-дълъг. Този тип машини са бавно ликвидни стоки и съответно процесът за вземане на решение за закупуване е по-бавен.
Offer

Отправяне на търговско предложение, консултиране

За да бъде убеден клиентът, че той има нужда от точно определена машина е важно да се уточни какви стоки се произвеждат, как се опаковат и каква производителност е необходима. Трябва да се провери дали си струва да се въведе ново оборудване, да се инвестират средства и дали това ще доведе до увеличаване на печалбите.
Deal

Избор на алтернатива – Наличие на сделка

Продуктов специалист, запознат детайлно с конкретните продукти и тяхното приложение, разяснява и изготвя различни алтернативи, за да подпомогне клиента да направи правилния избор във връзка с неговите специфични нужди, съобразявайки се с бюджет, поддръжка, технически характеристики.
Delivery

Доставка

Спазвайки договорените сроковете, Авесто гарантира високо качество и навременна доставка на готовата продукция до посочено от клиента място.
Installation

Инсталация, настройка, пуск и обучение на персонал

Спрямо договорените сроковете, Авесто гарантира високо качество и навременен монтаж на доставеното оборудване, включително обучение на персонала, който ще работи с машините.
Service

Следпродажбен сервиз – гаранционен и извънгаранционен

Основна цел на дейността на Авесто е изграждането на дълготрайни партньорски взаимоотношения с клиентите си и удовлетворяването на техните специфични нужди, затова компанията предлага постоянни консултации със специалисти.
Consumables

Доставка на резервни части и консумативи

Освен машини, компанията успешно продава резервни части и консумативи.