Благодарение на задълбочените проучвания заедно със стратегически индустриални партньори, FAWEMA са горди да представят на пазара своята нова технология за прахонепроницаеми хартиени торби, непозволяващи изтичането на продукт, които ще бъдат използвани в машини на FAWEMA. Тази иновативна система може да бъде включена стандартно при ново оборудване на FAWEMA или да бъде интегрирана при вече инсталирани и работещи техни машини.

В допълнение, имайки предвид факта, че системата е универсална, това означава, че местните производители на торби, във всички части на света, могат да ги изработят без проблеми при много ниски разходи в сравнение със стандартната SOS хартиена торба.

След продължителни тестове в завода на FAWEMA – Германия, ние можем да гарантираме, че новата система работи перфектно с машини на FAWEMA, като не понижава производителността:

  • Неразпиляващи се пакети
  • Няма рискове от проникване на чужди обекти в опаковката.
  • Пакетите са съвместими с продукти от хранителен тип.
  • Като цяло, по-чиста верига за доставки.

 

НОВО и ДОСТЪПНО СЕГА:

Перфектното решение от FAWEMA за икономически ефективни, прахонепроницаеми опаковки, непозволяващи изтичането на продукт, които са подходящи за каквато и да е Ваша продукция.