26.01.2023

В хранително-вкусовата промишленост е много важно да разполагате с качествени опаковъчни машини, които да обработват нужното количеството продукт без загуби по време на процеса. Качествената обработка на стоката, повишава безопасността при транспортиране.

Авесто ЕООД е единствен вносител на машините на експертите в пакетирането на селскостопанска продукция Intec – специализирани в:

  • пакетирането
  • палетизирането
  • опаковането

INTEC са испанска компания с фокус в проектирането, производството и монтажа на машини за агро-индустриалния сектор и предлагат адаптирани решения спрямо размера, нивото на производство и стоките на Вашето техническо съоръжение.

Продуктовата гама на Intec включва:

  • Полуавтоматични и автоматични пакетиращи машини за торби от среден и голям формат. Предлаганите машини са за опаковки от хартия, юта, рафия, чували и кутии, а разфасовките варират между 2,5-25 кг.
  • Палетизиращите машини на INTEC  от друга страна са истински синоним за качество в индустрията. Безопасност и прецизност при палетизаторите от първата лента, която поема торбата, до напълно изградения палет.
  • Автоматични опаковъчни машини за палети, полуавтоматични, ръчни, мини опаковъчни машини или роботизирани опаковъчни машини за палети.

Авесто ЕООД предлага персонално обучение за ползването и поддържането на машините, както и следпродажбено обслужване за всеки клиент, осигуряващо както техническа консултация, така и  резервни части.

Отключете ново ниво на производителност и конкурентноспособност!

Intec – Ефективни решения за пакетиране на селскостопанска продукция!